Doriti sa aveti succes in aplicatiile de dating? Aceste cuvinte nu pot lipsi

Pentru a avea succes intr-o aplicatie pentru intalniri, trebuie sa aveti o colectie de fotografii magulitoare si o biografie care sa dezvaluie ca aveti o personalitate extraordinara, in cateva randuri. Dar, ceea ce nu v-ati imaginat niciodata, este ca mentionand cateva cuvinte cheie, puteti obtine pana la de doua ori mai multe mesaje pe pagina dumneavoastra.

Se pare ca, asa cum se spune, calea spre inima unei persoane este prin alimente. Asta au descoperit intr-un studiu realizat de pagina de dating, Zoosk. Ei au analizat mai mult de trei milioane de profile si aproape 400 de milioane de mesaje pentru a vedea cum mentionarea alimentelor poate influenta cautarea unui partener.

Studiul a ajuns la o concluzie surprinzatoare: vorbind despre alimente, te face mai atractiv, dar nu orice fel de mancare. Unele dintre ele, cum ar fi guacamole, cartofi si ciocolata, sunt foarte eficiente atunci cand vine vorba de cresterea numarului de mesaje primiteĀ  (in opinia lor, utilizatorii cu aceste alimente din profilul lor au 100% mai multe mesaje decat media).

Cu toate acestea, daca alimentele preferate sunt cartofii dulci si puiul prajit, mentionarea lor are efectul opus. Utilizatorii care iubesc puiul prajit primesc cu 15% mai putine mesaje, iar cartofii dulci sunt cei mai putin populari, cu 70% mai putin.

Pe de alta parte, au descoperit ca alimentele sunt mai sexy. Pur si simplu mentionand ca sunteti un iubitor de gastronomie sau vorbiti despre gatit, va poate ajuta sa primiti mai multe mesaje.

Deci, stii, daca vrei sa ai succes in intalnirile de dating, trebuie doar sa vorbesti despre dragostea ta pentru guacamole si sa astepti ca mesajele sa ajunga.

Mentionarea anumitor alimente va poate ajuta sa aveti mai multi vizitatori, dar acest lucru nu este singurul lucru pe care l-au descoperit. Se pare ca exista alti factori legati de alimente care pot influenta relatiile dvs. de dragoste.

Pe de alta parte, daca iesiti la o prima intalnire, incercati sa alegeti un loc bun, mai ales daca sunteti un barbat. Potrivit lui Zoosk, majoritatea femeilor (59%) au o perceptie proasta fata de partenerii lor atunci cand sugereaza sa mearga la cina la un restaurant fast-food. Ei pot, in schimb, sa aleaga un loc care serveste fructe de mare, alegerea cea mai populara pentru prima intalnire.

In cele din urma, daca doriti sa incheiati intalnirea cu ceva mai romantic, puteti manca fondue de ciocolata cu capsuni, combinarea celor mai sexy alimente, conform studiului.

Data viitoare cand doriti sa cuceriti pe cineva, salvati-va gesturile minunate ale iubirii si optati pentru o noapte incarcata cu guacamole si bomboane de ciocolata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *