Ce este Speed Dating? Functioneaza?

Speed Dating  este o retea sociala, pentru o societate moderna si exigenta. Functioneaza la fel ca atunci cand participi la un club, la o petrecere sau la o intalnire, unde o gazda buna va prezinta cateva persoane care va vor interesa.

Ce este Speed Dating?

Pentru a incepe, sa explicam sensul termenului de “speed dating”. Pentru aceia dintre voi care nu ati auzit de acest lucru, intelesul este un citat rapid. Astazi vorbim despre aceasta noua modalitate de a gasi un partener, un prieten sau oricum vreti sa-l numiti.

Speed Dating a aparut in Statele Unite pentru a facilita sarcina grea de a gasi partener, in special pentru oamenii care nu au prea mult timp. Ce este? Ei bine, pe scurt, putem spune ca este un sistem bazat pe “cunoasteti o multime de oameni intr-un timp scurt si vedeti daca aveti noroc”.

Cum functioneaza Speed Dating?

Este foarte simplu si distractiv. Ideea este ca la fiecare numar de minute veti intalni o persoana diferita, adica veti avea o noua intalnire. La sfarsitul fiecarei intalniri, va veti marca in mod discret interesul fata de persoanele pe care doriti sa le vedeti din nou. A doua zi, veti primi un e-mail cu pasii care trebuie facuti pentru a contacta persoanele cu care aveti un interes comun.

Regulile sunt dupa cum urmeaza:

Dinamica consta in conversatii rapide de la 7 la 10 minute. Femeile vor ramane asezate, iar barbatii vor merge de la masa la masa pana cand veti cunoaste intreaga camera. Va fi o pauza pentru a face evenimentul mai relaxat si mai distractiv. In fiecare schimb de masa veti avea 1 minut pentru a scrie indicatiile de pe cartela de memorie.

In noaptea evenimentului veti fi primiti de echipa de evenimente, va va oferi o primire calduroasa, va va oferi, de asemenea, identitatea si cartea dvs. de memorie. Acesta va va oferi, de asemenea, cateva sfaturi mici pentru a va face sa va bucurati mai mult de experienta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *